Workshop/Dansmöhippa

Träning, dans och glädje! En inspirerande upplevelse för hela gruppen!

Lär er dansa ATS® – American Tribal Style® belly dance tillsammans under en rolig och fartfylld workshop! Passar bland annat för möhippor, teambuildingaktiviteter, företagsfester och temakvällar.

ATS® är en modern och spännande form av magdans med starka influenser från orientaliska, indiska och spanska danser. Mixen av de olika danserna märks i rörelser, musik och klädsel och skapar ett kraftfullt och vackert uttryck. ATS® dansas i grupp och passar därför perfekt som en gruppaktivitet fylld av energi och många glada skratt! Vi avslutar workshopen tillsammans med ett dansnummer som alla kan delta i.

  • En workshop där ni får lära er grunderna i ATS®.
  • Professionell och pedagogisk instruktion.
  • Inga förkunskaper krävs.

Ni kan också välja en kombination av show och workshop. En föreställning på cirka 10 minuter inleder workshopen, sedan får ni lära er en del av de rörelser och kombinationer som visats upp, det blir garanterat en kul utmaning!

Vad: Välj mellan en 60 eller 90 minuters workshop med dansinstruktör, dansstudio och lån av fingercymbaler till alla som deltar. Jag har tillgång till lokal i centrala Stockholm. Har ni egen lokal kan jag även komma till er.

Bonus: Om det är en möhippa eller födelsedag får bruden eller födelsedagsbarnet låna en vacker ATS®-kostym.

Passar: Alla – inga förkunskaper krävs.

Pris: Prisuppgifter skickas till er efter förfrågan. Ange antal personer som ska delta, datum, önskad tid på dagen samt om ni vill att jag ska ordna en dansstudio. Fyll i bokningsformuläret eller mejla helen@tribaldans.se

 

ATS VT2013


    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *