Friday Night Gala Show with Kristine Adams

Friday Night Gala Show with Kristine Adams


6 Jun 2014
kl. 18:00 - 20:30

Friday Night Gala Show with Kristine Adams - Belly Dance and Beyond

– Belly Dance and Beyond –

Välkommen på en färgsprakande dansshow med influenser från när och fjärran!

I denna dansshow kommer vi att få se Kristine Adams, en av världens främsta dansare inom American Tribal Style® bellydance (ATS®) och många andra väletablerade dansare från Stockholm, Uppsala och Göteborg.

Showen bjuder på en mängd olika dansstilar, såsom ATS®, Kathak, Flamenco, Persisk dans och Orientalisk dans, till Tribal Fusion, Bollywood och Burlesque Fusion.

Medverkande: Kristine Adams, Josefine Chiacchiero, Rocío Vilaplana, Johan Moberg, Maria Granström, Gita, Nritya Darpan, Lotten Lundgren, Teal Bonobos, Rebecca, Tribe Layali, Veronica Tjerned, Entropy, Raks Al Jasmine, Elnaz, Jeka Tribellydancer, Påfåglarna, Tiktaalik, Maria Sillén och Helen & Berenike.

Biljetter
Pris förköp (tom 2 juni) 180 kr
Därefter 230 kr via Teater Pero, tel: 08-612 99 00.

Plats
Showen är ett gästspel på Teater Pero
Sveavägen 114, Stockholm
Närmaste t-bana: Rådmansgatan eller Odenplan.
www.pero.se

 

Medverkande dansare

Kristine Adams, som vanligtvis lever i San Francisco och dansar i grundaren för stilens dansgrupp, FatChance BellyDance®, kommer för första gången till Sverige under sin världsomfattande turné. Det är en alldeles unik turné i sitt slag. Under flera års tid reser Kristine världen över för att dokumentera den ATS® som utvecklats till en världsomspännande dansform och livsstil på bara ett par decennier – en dansform som också är ett ett universellt språk som förenar dansare världen över. Kristine är en av de allra främsta dansarna inom ATS® med en briljant teknik och utstrålning. Följ hennes turné här: www.fromthebellyofatraveler.com/

Idé och produktion: Helen Keskitalo & Berenike Ström
Ljus: Martin Norin, Eminent Event.

Kontakt
Om du har några frågor om showen är du välkommen att mejla oss på atsweekendsthlm@gmail.com Vi kollar mejlen regelbundet och svarar så fort vi kan.

Laddar Karta...